IndexEternalGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggenZoekenFAQKalender

Deel | 
 

 {Regels dienen om gevolgd te worden}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hades
Ω Admin
avatar

Aantal berichten : 2606
Registratiedatum : 09-03-12
Leeftijd : 19
Woonplaats : In de onderwereld >:3

Character sheet
Leeftijd:: Oogt rond de 35, is onsterfelijk.
Groep:: Grieken
Partner:: Kore is gone, now she's Persephone the queen of the underworld. My lovely Seph, you're my everything

BerichtOnderwerp: {Regels dienen om gevolgd te worden}   di jul 17, 2012 10:11 pm

{Regels dienen om gevolgd te worden}


Dag Gast

De titel zegt het helemaal; Dit topic is een overzicht van onze regels en deze dienen gevolgd te worden! Ja, je moet ze aandachtig doorlezen. Ik besef maar al te goed dat dit een vervelend zaakje is, maar het is eerlijk waar voor een goede zaak! Wees zeker dat je alles begrijpt en geen enkele van deze regels breekt, zodat het team niet moet optreden. Je zal zien dat als iedereen zich aan deze regels houdt, Eternal een superfijne RPG plaats zal zijn.

Registraties!
Je registreren op Eternal


» Je registreert je met de naam van je character.
» Als je je registreert stem je automatisch in met het actief zijn op onze site, je registreert je niet om enkel te chatten of te spammen!
» Het aanmelden van je character bij een groep + het voorstellen van je character moet binnen 2 weken na het registreren op de site gebeurd zijn, anders zal je account inactief verklaard worden, en dan kan deze (indien het gaat om een god of godin) overgenomen worden door iemand anders! Indien je een geldige reden hebt dat dit niet mogelijk is, dien je dit melden aan iemand van het Team.
» Als het profiel (je character dus) aangemaakt en geaccepteerd is, is activiteit heel belangrijk; zeker als je een god of godin als character hebt!
» Als je een tijd afwezig zal zijn, meld dit dan in het desbetreffende topic of aan iemand van het Team.

Aanmelden & Characters!
Waar te beginnen op Eternal?Aanmelden van je Character
» Aanmelden van je Character moet zorgvuldig gebeuren. Gelieve dus Algemeen Beschaafd Nederlands te gebruiken! Geen chat taal dus, en deftige zinnen: Hoofdletters en leestekens worden zoals het hoort gebruikt.
» Je mag het standaard lijstje (die bij characters introducing terug te vinden is) gebruiken, maar je mag ook zelf iets opstellen. Als je zelf iets opstelt, moet daar de standaard informatie in staan. Zo niet, dan zal het team je er op wijzen en dan dien je dit er in te plaatsen.
» Als je het voorsteltopic gemaakt hebt, ga je naar het Applications board om je character bij de juiste groep aan te melden zo dat je je groepkleur kan verkrijgen. Ben je een mens, dan meld je je aan bij Mortals. Ben je een god, dan meld je je aan bij Gods enz.
» Als je bovenstaande stappen gedaan hebt, dien je geduldig op de acceptatie van Het Team te wachten. Geen mailtjes dus met gezeur of meerdere keer je aanmelding op het topic plaatsen. Contacteer Het Team pas na 48 uur, indien er nog steeds niet geantwoord is. Wees aub. beleefd als je ons contacteerd, en gelieve dit ook in een prive bericht te doen.
» Je hebt 10 dagen om dingen aan je character te wijzigen, indien Het Team je wijst op fouten. Anders zal je character afgewezen worden.

Characters
» Je character mag niet over-perfect zijn! Iedereen heeft minpunten, zelfs de goden!
» Je speelt je character realistisch, sommigen hebben misschien krachten of zijn halfmens, half iets anders maar dat maakt ze niet onoverwinnelijk!
» Enkel goden zijn onsterfelijk.
» Halfgoden hebben als goddelijke qualiteiten iets menselijks dat versterkt wordt! Ze zijn bijvoorbeeld goed gespierd, en door hun godengen beschikken ze over onmenselijke spierkracht. De goddelijke qualiteiten hebben altijd te maken met hun godenouder.
» Je gebruikt menselijke plaatjes voor je character, geen anime dus! Fotomanipulaties mogen, maar het moet menselijk ogen.
» Je houdt je aan het onderwerp van Eternal!
» Halfgoden, mensen en sommige wezens mogen zelf bedacht zijn. Goden en oergoden zijn bestaand! Wil je een god spelen maar weet je niet welke? Wikipedia en encyclopedies zijn je allerbeste vrienden.
» RESPECT voor de mythologie! Je kan je eigen touch en feeling aan je godenkarakter geven, om ze echt tot leven en persoonlijk te maken, maar je behoudt je aan de kenmerken van je god! Artemis zwoor om altijd maagd te blijven en nooit te trouwen, ze zal dus niet plots de volgende dag met Dionysus trouwen! Je kan eens afwijken, maar niet té snel. Ben je niet zeker of je iets mag doen? Stuur dan eens iemand van Het Team een mailtje, en wij zullen beoordelen of het door de beugel kan of niet.
» Creatures kunnen mensengedaantes aannemen indien ze géén straf hebben gekregen van de goden.
» Enkel Creatures met moordlustige karakteristieken mogen zonder toestemming doden. Indien je zo'n wezen speelt, MOET je een X in je topictitel staan hebben! Denk dus bijvoorbeeld aan Medusa en de Minotaurus in het labyrint!

Belangrijke RPG zaken & OOC zaken!
Hoe moet je je gedragen in de RPG en hoe erbuiten?


Roleplaying
» Je mag pas beginnen Roleplayen als je character geaccepteerd is!
» Powerplay, het besturen van iemand anders character in je posts, is niet toegestaan.
» Elke lengte van RPG-Berichten wordt toegestaan, of deze nu kort of lang is, maar je moet de ander redenen tot antwoorden geven zodat degene terug kan antwoorden met zijn/haar character. Er moeten dus acties in je RPG-berichten verwerkt zijn, en niet bijvoorbeeld enkel dingen die je Character denkt.
» 1-zin RPG-berichten worden niet getolereerd. Dit forum is bedoeld om te schrijven, dus wij verwachten wel dat er degelijk iets in topics staat!
» Je mag typen in welke vorm voor je character dat je wilt. Ik-vorm of Hij/zij vorm is dus allebei toegestaan.
» Je gebruikt Algemeen Beschaafd Nederlands, Hoofdletters en leestekens.
» Als je character praat gebruik je aanhalingstekens (" ") en als je character denkt gebruik je cursief, dat is het knopje met de scheve I bovenaan het vak waarin je je RPG-bericht typt.
» Berichten die Out Of Character zijn zouden moeten vermijdt worden in de roleplaying topics. Kleine meldingen onderaan je berichten mogen.
» Creativiteit en originaliteit wordt heel erg aangemoedigd, zoals het gebruiken van codes om je rpg-berichten aantrekkelijker te maken.
» Dood is dood
» Goden kunnen enkel in een soort van "coma" geraken, wat wil zeggen dat ze voor een lange tijd in een slaap kunnen zijn. Zij kunnen op elk moment terug ontwaken. Coma's zijn meestal wanneer een god te veel wonden heeft verkregen, of als deze te uitgeput is.
» Je maakt geen belangrijke goden aan om enkel de hoge rang te hebben!
» Wij verkiezen dat je goden speelt die je kent, zodat er geen fouten gemaakt worden.
» Partners mogen via de accountmarkt gezocht worden.
» Partners worden mag al in het 1e topic, mits er 30 rpg-berichten vooraf gegaan zijn!

Mature content
De Griekse goden zijn als het ware kampioenen in vreemdgaan en dergelijke, dus dit forum bevat degelijk mature content! Volgende regels moeten daarvoor gevolgd worden;

» Topics die geweldadigheid of 18+ daden bevatten moeten in de titel [Mature Content] staan hebben!
» Verkrachtingen zijn toegestaan, mits goedkeuring van Het Team. Verkrachtingen zijn op Eternal altijd door goden in vermomming, dat wil zeggen dat diegene altijd de vorm van een echtgenoot ofzo zal aannemen, waardoor het alsnog eigenlijk gewillig gaat. Je moet toestemming van het slachtoffer zijn partner hebben voor zulke acties!
» Incest is toegestaan en komt vaak voor onder de goden.
» De dingen in de topics worden niet uitgebreid en gedetailleerd beschreven!
» 18+ beelden zijn verboden!
» Yaoi (boy love) & Yuri (girl love) mag, maar hier gelden de mature content regels ook!

Out Of Character

» Je hebt respect voor iedereen, of deze nu van het Team is of een gewoon lid!
» Gescheld en geruzie of gepest wordt niet toegestaan!
» Reclame enkel op het desbetreffende board.
» Je beledigd niemand!
» Schokkende beelden of woorden zijn niet toegestaan!
» Spam, dubbelposts en onnodige berichten worden vermijd.
» Accounts hacken is verboden!
» Dubbele accounts (twee keer het account Odin, of twee keer een sterveling met dezelfde naam dus).
» Het Team is er om zijn werk te doen, gewone leden moeten dus geen moderator gedrag vertonen!
» Je luisterd naar het Team.
» Algemeen beschaafd nederlands, hoofdletters en leestekens worden gebruikt.
» Probeer spelfouten te vermijden.
» Stelen is verboden!

Overig!
Andere dingen waar je rekening mee moet houden.


» Je mag zoveel characters (goden, oergoden, halfgoden,...) als je wilt, zolang je ze maar actief houdt.
» Eternal dient voor plezier te hebben, als je je even slecht voelt of geen zin hebt om te rpg'en; blijf dan weg van het forum en laat het even voorbij gaan. We willen geen onnodige ruzies of een drang van dit en dat moeten doen-sfeer creeëren.
» Gelieve discussies over geloof of politiek op ons forum te vermijden, tenzij er serieus gepraat kan worden zonder dat mensen zich beledigd voelen. Iedereen heeft een andere mening, respecteer die. Soms is zwijgen goud waard.
» We appreciëren het enorm als je niet de hele tijd in de chathoeken of dergelijke zit te praten en te spammen. Onthoudt dat Eternal een RPG site is, en het is niet leuk om mensen een hele tijd op je rpg-antwoorden te laten wachten. Je registreert je ook niet alleen op Eternal om reclame te maken of dingen te stelen.

Groetjes,
Het Team.


_________________
I'm now becoming my own self-fulfilled prophecy

Hades Aidoneus Dis Isodetes Kronides

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://eternal.actieforum.com
 
{Regels dienen om gevolgd te worden}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Regels van het forum

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Eternal :: Starting Out » :: Rules and Information-
Ga naar: