IndexEternalGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggenZoekenFAQKalender

Deel | 
 

 Let's keep it a secret.. [Skype]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Angelo

avatar

Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 22-07-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Een tijdelijk stulpje in de onderwereld

Character sheet
Leeftijd:: 19
Groep:: Grieken
Partner:: everyone is searching for love, but i'm still avoiding it. Because it sucks more than hell!

BerichtOnderwerp: Let's keep it a secret.. [Skype]   ma jul 23, 2012 10:48 pm


Angelo beet op zijn onderlip terwijl hij door de straten heen liep. Hij had zijn zware tas over zijn schouders hangen, zijn leren jack aan en zijn piloten zonnebril op. Hij mocht eens bruin worden, dat zou wel heel eng worden. Nha meestal verbranden Angelo voordat hij bruin werd. Dan liep hij drie dagen rond met fel rode huid die branden en trok en daarna werd hij dan een heel klein beetje bruin. Daarom ging hij niet in de zon zitten als het niet hoefde. Hij liet zijn boven tanden over zijn onderlip schrapen terwijl hij verder liep door Athene. Hij kwam zelf uit Troje vandaan. Maar hij was vandaan naar Athene gegaan omdat hij daar naar school gaat maar ook omdat ze daar een mega bibliotheek hebben met boeken over de griekse mythologie. Normaal was Angelo niet zo'n type die graag las over iets wat al geweest was, maar sinds een jaar was hij helemaal in de griekse mythologie verdwaald. Niet alleen omdat hij het interessant vond, maar omdat hij er een deel van uit maakte. Hij was Angelo Stefano Sykes, de zoon van Hades de god van de onderwereld die daar naar verbannen werd door zijn twee broers Poseidon en Zeus. Het leek wel alsof hij gestudeerd had. Angelo grinnikte zachtjes terwijl hij midden in de stad op een bankje op het plein ging zitten. Vluchtig liet hij zijn blik gaan over de mensen op het plein.

De meeste mensen kenden hij wel, sommige waren gewone Mortals, ook wel de gewone mensen. Eerder dacht hij er ook nog een te zijn totdat hij er achter kwam dat zijn moeder het met Hades had gedaan. Als hij er nog aan denkt krijgt hij een soort gruwel beeld voor zijn ogen die hij liever niet zag. al hoewel hij zijn vader nog nooit echt gezien heb en vanuit de boeken moet geloven dat hij een demon is en er afschuwelijk uit ziet weet hij niet echt wat hij van zijn vader moet vinden. Jammer genoeg heeft hij al vaak geprobeerd naar de onderwereld te reizen, maar er nog nooit echt achter gekomen hoe het nou allemaal werkelijk moest. Al had Angelo het schaduw reizen nu wel onder de knie, hij wist hoe hij zichzelf moest verplaatsen door zich op te laten gaan in de schaduw. Het scheelt een hoop gedoe met wachtrijen om een keer naar Athene te komen. Angelo liet zijn blik vallen op een jongen die hij wel kende. Hij wist niet precies van waar, maar hij had zijn gezicht vaker gezien. Hij haalde de zonnebril van zijn gezicht om hem aan te kunnen staren als een of andere idioot.

[Skype]


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skype

avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 20-07-12
Woonplaats : In je... Vuilnisbak.

Character sheet
Leeftijd:: 17 jaar
Groep::
Partner:: If you taste better then food, you'll be mine.

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   di jul 24, 2012 10:43 pm

Terwijl Skype zuchtend naar de hoofdstad van het land liep, negeerde hij iedereen op zijn weg die hij tegenkwam. Hij was verdiept in een of ander boek over de Griekse mythologie, maar er iets van snappen was een tweede. In ieder geval ging het over een hoop goden, die blijkbaar iets met elkaar gemeen hadden. Er waren ook goden bij die het gewoon deden met hun eigen familieleden. ‘Incest bestaat dus nog altijd,’ merkte hij droog op, waarna hij de kaart met de Griekse mythologie voor zich uitgestrekt hield. ‘Ik snap er geen reet van,’ merkte hij uiteindelijk op, waarna hij rond zich heen keek, alsof er hier iemand iets aan kon doen dat hij er werkelijk niks van snapte. Hij keek rond zich heen. Hij wilde nou ook niet bepaald hulp aan iemand gaan vragen. Hij zou er nogal raar mee overkomen als hijzelf een deel uitmaakte van de Grieken en hij aan iedereen zou gaan vragen wat de Griekse mythologie betekende. Hij moest namelijk een schoolopdracht maken, maar die tomatenkop – die naam had hij gekregen omdat hij altijd zo rood werd als hij een naam niet wist van een bepaalde klasgenoot, Skype vond dat hij zich vereerd moest voelen dat hij zo genoemd werd, alhoewel de jongen zeker wist dat de man er niet mee zou lachen als hij het zou horen – van een geschiedenisleraar deed natuurlijk weer niet zijn best om het uit te leggen. Hij had alleen maar wat vage teksten laten zien op een of andere projector. ‘Zelfs seksuele voorlichting wordt nog beter uitgelegd,’ had hij zachtjes gefluisterd. En toen daarna had hij meteen kunnen vertrekken. Het was dus niet alleen een tomatenkop, maar hij had ook nog eens geen gevoel voor humor. Echt weer twee factoren wat behoorde tot een saaie piet van een leraar.

Toen Skype zijn hoofd lichtjes draaide, merkte hij pas op hoe een jongen hem aanstaarde. ‘Hij kijkt alsof ik een of ander wijf met dikke bammen ben,’ mompelde hij zachtjes, waarna hij lichtelijk grinnikte om zijn eigen droge opmerkingen. Nou ja, nat kon hij in elk geval al niet zijn hè, die opmerking. Hij moest echt ophouden met zijn bijdehante, droge en humoristische gedachten plus opmerkingen, anders zouden mensen gillend van hem wegrennen. Hij vond het eigenlijk nog redelijk wonderlijk als iemand hem glimlachend aankeek en zei dat hij knap was. ‘Misschien is hij gay,’ mompelde hij zachtjes, terwijl hij naar de jongen liep. Hij liet zijn kaart – een stom stuk oud perkament dat dringend toe was aan vervanging – een beetje zakken en zwaaide daarna droog naar de jongen. Eerst als een vluchtige groet, daarna stak hij zijn been in de lucht als een of ander wijf die een soldaat aan het zoenen was voordat hij op een vlucht naar Irak zou vertrekken. Oké, nu moest hij ophouden met zijn gedachten. Hij liep naar de jongen toe. ‘Oké, aangezien ik niet je vriendinnetje ben en ik verder geen familiale band met je heb, tenzij mijn moeder het ongezien met iemand gedaan heeft en je dus een broer van mij bent, wat ik sterk betwijfel,’ begon hij, waarna hij diep ademhaalde omdat hij dit alles in één zin gezegd had, ‘wie ben je?’ Hij keek vragend naar de jongen, omdat hij zich toch wel afvroeg wie hij was. Hij leek een beetje rood, alsof hij een demonstratie wilde geven van een of andere vers gebakken kreeft. Skype probeerde zijn opmerkingen voor zich te houden en keek de jongen daarna alleen maar vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angelo

avatar

Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 22-07-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Een tijdelijk stulpje in de onderwereld

Character sheet
Leeftijd:: 19
Groep:: Grieken
Partner:: everyone is searching for love, but i'm still avoiding it. Because it sucks more than hell!

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   di jul 24, 2012 11:16 pm


Angelo staarde de jongen zo lang aan dat zijn netvliezen bijna helemaal droog waren. Hij knipperde met zijn ogen, zag dat de jongen wat liep te rommelen met een kaart. Angelo kon een lach niet onderdrukken en keek vlug weg om te kunnen lachen. Het zag er dan ook wel aandoenlijk uit als iemand met een boek en een kaart rond liep als een of andere toerist. Angelo keek weer terug de kant uit van de jongen toen hij klaar was met lachen en zijn mond zakte een klein beetje open toen de jongen hem zwaaide. Oke dit was awkward, sommige mensen die over het plein liepen keken de knul vaag aan, sommige tikte zelfs tegen hun voorhoofd. En Angelo zakte alleen nog maar verder onder uit op het bankje toen de jongen vager deed. Fijn hij keek weer eens iemand aan die een paar hersenkronkels miste. Waarom moesten ze altijd hem hebben. Had hij een bord boven zich hangen met de tekst. Mist u hersenkronkels zoek ze hier! Hij beet zachtjes op zijn onderlip terwijl de jongen naar hem toe liep.
"O shit." Mompelde Angelo terwijl hij een uit weg probeerde te verzinnen. Er was te weinig schaduw anders was hij op gegaan in schaduw en had de jongen gewoon gedacht dat hij gek was en iemand had gezien. Waarschijnlijk was hij ook gek dus maakte het niet uit als hij waanbeelden zag. Of hij was een goeie acteur die gewoon net deed alsof hij gek was. Dan maakte het ook niet als hij waanbeelden zag. ‘Oké, aangezien ik niet je vriendinnetje ben en ik verder geen familiale band met je heb, tenzij mijn moeder het ongezien met iemand gedaan heeft en je dus een broer van mij bent, wat ik sterk betwijfel,’ Angelo glimlachte vlugjes. Hij moest eens weten, hij vertrouwde niemand meer. Iedereen kon een broer, zus, neef, oom,tante of nicht van hem zijn. Keek maar Aphrodite die was mooi zijn nicht omdat Hades haar oom was en hij daar de zoon van was. Ingewikkeld...
Ja, leuk? Het kon altijd erger als je er over na denkt.
"Waar ben je zekerder van? Dat ik geen familie lid van je ben of dat je moeder het ongezien met iemand heeft gedaan?" Vroeg Angelo met een grijns. Hij was er ooit ook zeker van dat zijn moeder het niet met elke gast deed die ze tegen kwam.

‘wie ben je?’
"Ik zou kunnen zeggen 'Je ergste nachtmerrie.' Maar dat is bijna iedereens openings zin tegenwoordig. Dus hou ik het op Angelo Sykes." Zei hij met een breede grijns en stak zijn hand uit naar de jongen voor hem. Vluchtig bekeek hij het oude perkament dat hij in zijn handen had. Griekse Mythologie. "Nu ben ik toch ook wel benieuwd naar de naam van mijn vriendinnetje slash broer." Zei Angelo met een grijns op zijn gezicht. Waarom moest het hem over al achter volgen. Had hij Aphrodite thuis gelaten komt er iemand wel weer met het idee om het over griekse mythologie te hebben. Hij zou zijn vader op een dag nog een keer vervloekte. Angelo wees naar het stuk perkament.
[d]"Die goden konden er wat van als het over ingewikkelde relaties ging, dus zo vreemd was het niet geweest als je mijn vriendinnetje was. Dan kunnen we altijd de goden nog de schuld geven."[/b] Zei Angelo terwijl hij nu een excuus had om rustig de kaart te bekijken. Een aantal namen herkende Angelo wel. Hera de vrouw van Zeus een van de drie. Poseidon, Hades en Zeus waren de drie. Hades was getrouwd met Phersephone en Poseidon met Amphitrite. Als hij wilde kon hij de andere 12 Olympers ook wel opnoemen, maar hij besteedde er geen aandacht aan. Voor de rest deden de goden het met iedereen die ze tegen kwamen.
"Huiswerk?" Vroeg Angelo geinterreseerd. Sinds kort vond Angelo griekse mythologie interessant, voor al na de paar voorvallen met Aphrodite wat toch best awkward was tussen hem en Aphrodite. Hij liet zijn boven tanden over zijn onderlip schrapen en keek de jongen aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skype

avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 20-07-12
Woonplaats : In je... Vuilnisbak.

Character sheet
Leeftijd:: 17 jaar
Groep::
Partner:: If you taste better then food, you'll be mine.

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   wo jul 25, 2012 10:35 am

Kort grinnikte Skype. Oké, hij had bijdehante opmerkingen, maar die gast hier voor hem kon er ook wel wat van. Grinnikend schudde Skype even zijn hoofd, waarna hij diep ademhaalde. Het was in elk geval nu al zeker voor hem dat hij zijn opmerkingen niet binnen hoefde te houden, aangezien de jongen, die zich voorstelde als Angelo – hé, was dat misschien niet die ene van de Ninja Turtles? – ook wel wat kon met zijn opmerkingen. ‘Dan toch dat je geen familielid van me bent. Ik ken me moeder nauwelijks, dus misschien ligt ze nu momenteel wel met iemand in bed.’ Hij grinnikte even. Het kon hem dus echt nauwelijks wat schelen dat zijn moeder het zou doen met iedereen. Hij nam haar kwalijk dat ze hem had verlaten, evenals zijn vader. Zijn ouders waren gewoon nergens goed voor. Skype grinnikte even. ‘Juist ja. Ik ben Skype Thunder. Helaas is mijn haar ’s morgens vroeg altijd een grote warboel – en nee, ik heb geen druk leven met meisjes – dus waarschijnlijk ben ik daarnaar vernoemd,’ zei hij, waarna hij even nadacht. Had ontploft haar met donder te maken? Wel als de elektriciteit vat had op zijn haar. Misschien ging het wel recht door zijn plafond naar zijn hersenen – als hij die had – en activeerde daar een hoop cellen, waardoor zijn haar overeind ging staan. Nou ja, hij had nog altijd de tijd om na te kijken in ‘De menselijke encyclopedie’ voordat hij er zeker van was. ‘Ja, helaas wel. Van een of andere leraar die zo rood is als een kreeft. Ik denk dat hij ontslagen was uit het restaurant of zo,’ zei hij, waarna hij zijn schouders ophaalde en hem de kaart toonde. Hij keek rond zich heen, waar verschillende mensen hem raar aankeken. Hij haalde zijn schouders op en keek weer naar Angelo.

De jongen had iets wat hij mocht. Nee, niet in het ‘vriendinnetje-vriendjes’ gedeelte, maar meer in het vriendschappelijke gedeelte. Hij had een karakter die Skype wel waardeerde. In elk geval kon de jongen goed omgaan met zijn flauwe opmerkingen, iets waar velen een voorbeeld aan konden nemen. Skype had niet bepaald veel vrienden, maar dat kwam dan ook omdat hij zich met niemand bemoeide. Meisjes jaagde hij weg met zijn droge opmerkingen, die waren daar op de een of andere manier niet van gediend. Versieren kon hij niet – wel een feesttent, maar geen meisjes – dus deed hij daar ook geen moeite voor. Hij was niet het type die zijn lippen op die van een ander drukte, was niet het type die dronken zou zijn en was ook niet het type die het graag over meiden had. Meiden interesseerden hem eigenlijk bagger, hij zag ze meer als goede vrienden. Nooit was het hem overkomen om echt verliefd te worden. Als iemand hem leuk vond, had hij dat nauwelijks door. Tenzij ze het tegen hem zeiden, maar dan maakte hij weer een verknallende droge opmerking, waardoor ze afdropen. Ja, hij was echt een gentleman, kots. ‘Kijk die naar je kijken, ze wilt je foto,’ zei Skype, toen hij een oude vrouw even nieuwsgierig naar hun zag kijken. ‘Misschien is dat wel je zusje,’ zei hij, waarna hij even grinnikte. Het zou hem wel cool lijken. Een oma als zusje. Maar als jij dan zeventien was en die oma was zestig, moest je moeder je… Op je oma’s 43ste verjaardag verwekt hebben. Als je oma dan 43 was en je moeder had haar op haar 28ste verwerkt, dan was je moeder dus… Rond de zeventig. Wauw, dan nog een kind verwekken. Super grandma. Ze bestaan dus nog dacht hij grijnzend.

Terwijl hij zijn aandacht van de oude vrouw probeerde te rukken – jeetje, het leek net alsof hij haar leuk vond omdat hij zo lang bleef kijken, maar hij zocht toch als hij ooit verliefd werd echt een jonger exemplaar, I’m sorry, grandma – richtte hij zijn blik op Angelo. ‘Je vindt Griekse mythologie precies interessanter dan mij,’ zei hij, waarna hij met een schele blik naar zijn kaart keek. Als hij het ding kon verbranden en weg kon gooien, had hij dat nu al weg gedaan. Maar aangezien Tomatenkop dan ging huilen, kon hij het niet maken. Tomatenkop was erg, maar die olifant van hun die zichzelf de directeur van de school noemde, was nog erger. Zelfs de stoel protesteerde onder zijn aanraking, terwijl deze toch echt gloednieuw was. En arrogant dat hij was. Dacht dat hij ‘hét’ – nee, niet dat ‘hét’, dat was weer wat anders – alleen maar omdat hij een positie boven zijn collega’s stond. Stomme vent. Maar goed, Skype had hem al eens aangepakt door een stroopwafels bovenste laag te verwijderen en de onderste op de man zijn bureaustoel te leggen, zodat de stroopwafel aan zijn kont plakte als hij opstond. ‘Zit jij bij mij op school of zo? Misschien hebben we elkaar wel gemist. Misschien wilde het lot dat we elkaar hier zouden ontmoeten,’ zei hij, waarna hij zijn handen als een wijf tegen elkaar deed en zijn ogen naar boven liet kijken, terwijl een glimlach zijn gezicht sierde. Of ontsierde. Hoe je het ook bekeek. Hij keek hem daarna weer normaal aan – voor zover hij normaal kon zijn – en richtte zijn blik algauw weer op zijn kaart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angelo

avatar

Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 22-07-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Een tijdelijk stulpje in de onderwereld

Character sheet
Leeftijd:: 19
Groep:: Grieken
Partner:: everyone is searching for love, but i'm still avoiding it. Because it sucks more than hell!

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   wo jul 25, 2012 7:43 pm


‘Dan toch dat je geen familielid van me bent. Ik ken me moeder nauwelijks, dus misschien ligt ze nu momenteel wel met iemand in bed.’ Angelo grinnikte zachtjes en schudden lichtjes zijn hoofd. Toch hoe vaak hij ook op zijn moeder gevloekt heeft hij zou er niet aan moeten denken om haar kwijt te raken. Het moest sowieso vreselijk zijn als je een vader of moeder miste. Angelo kon daar wel over mee praten. Hij had zijn vader misschien een keer gezien niet meer. Voor de rest wist hij alleen van zijn vader dat hij de god van de onderwereld was. Best creepy als je er over na dacht. Wel leuk als je iemand bang wilde maken, dat je dan kei hard riep. 'Wacht maar af mijn vader is god van de onderwereld, hij zal jullie een pijnelijke dood geven!' Leuk maar niet effectief waarschijnlijk. Misschien wel als je commediant wilt worden. Dan nog is die ook slecht voor grap. Misschien zouden mensen je dan veelste serieus nemen en echt denken dat ze een pijnelijke dood sterven. Niet doen dus.
"Dat is fucked up." Merkte hij droogjes op. "Ik weet niet hoeveel mijn vader al heeft gehad, maar mijn moeder was er een van. Ik heb mijn vader ook maar een keer gezien ofzo." Zei Angelo beetje schouder ophalend. Meer kon hij er niet van maken. Misschien was dat ook wel beter zo. Of misschien moest hij aan Aphrodite vragen hoe hij naar de onderwereld moest reizen om zijn vader te zien. Angelo lachte toen Skype vertelde over zijn haar. Eigenlijk had hij het best wel willen zien hoe ontploft het er uit zou zien. Gelukkig had hij daar geen last van. Hij hoefde 's ochtends alleen zijn hand door zijn haar te halen en hij was weer klaar voor een nieuwe dag. Dat klonk vaag.
"Dat zou ik ook zeggen dat ik het niet druk heb met een meisje. Misschien moet je niet meer onder een elektrischiteit kabel slapen. Misschien geeft hij 's nachts wel stroom af waardoor je haar ontploft." Grijnsde Angelo droogjes. HIj zou vreemd opkijken als dat echt de oplossing was. Of hij zou meteen gaan vragen voor een nobel prijs. Dat heb je dan wel verdient als je haar problemen kon oplossen.

"Hoe ontslagen uit een restaurant?" Vroeg Angelo maar het antwoord schoot hem al te binnen. " Ow, wacht... Misschien hielden mensen niet zo van kreeft á la mens." Zei hij met een serieus gezicht en keek Skype aan. Hij zou zelf ook niet voor Kreeft á la mens kiezen. Dat zou toch wel... Ranzig zijn op zoveel manieren die je gewoon niet aan gaat. Hij beet zachtjes op zijn onderlip en probeerde het beeld van mens in een kreefte pakje op een bord weg te schudden uit zijn hoofd. Hij keek naar het vrouwtje waar Skype het over had en trok een wenkbrauw om hoog.
"Misschien wel, of misschien hoopte ze dat ik haar lang verloren knappe sexy kleinzoon ben." Zei hij met een grijns. Nee normaal was Angelo niet zo van zichzelf. Hij vond dat hij er wel oke uit zag. Hij had niets te klagen op meisjes gebied en ook niet op het gebied van uiterlijk. Angelo lachte toen Skype met een opmerking kwam over dat het misschien zijn zusje was.
"Vannochtend toen ze aan de keukentafel zat zag ze er nog uit als een 5 jarige. Die kinderen van tegenwoordig worden ook zo snel oud, niet te geloven haast." Lachte Angelo terwijl hij de vrouw nog even aan keek. Stella was het liefste meisje van de hele wereld. Voor niemand anders zou Angelo alles doen, maar voor haar wel. Hij zou nog van een gebouw afspringen als ze het vroeg aan hem. Hij vond het dan ook totaal niet erg om op haar te passen. Om dan samen een spelletje te spelen of gewoon te tekenen aan de keuken tafel. Meestal bracht hij haar 's avonds ook naar bed en dan vertelde hij over de goden en de prachtige verhalen over de helden die het goden rijk ook kende. Misschien zou hij op een dag aan Stella vertellen hoe hij de wereld heeft gered. Alleen jammer genoeg word je al zoon van Hades niet snel uit gekozen. Maar toch hij wel, hij gaat ooit zijn avontuur vertellen aan Stella en zorgen dat ze net zo onder de indruk is als de verhalen van Hercules en Theseus. Jammer genoeg weet Stella niet eens dat Angelo een Half god was. Alleen hij en zijn moeder wisten het. En Aphrodite maar die mocht je niet mee tellen.
[b]"Dat zegt nou elke vriendinnetje als je ergens mee bezig bent."
Zei Angelo terwijl hij weer naar Skype keek. "Je vindt Griekse Mythologie intersanter dan mij." Immiteerde Angelo met een hoge meiden stem. "Sorry schat, maar de verhalen zijn heel cool en de goden zijn ook wel oke." Zei hij met een kleine grijns.

"OMG, het moet het lot wel geweest zijn. Het kan niet anders!" Riep Angelo slecht geacteerd terwijl een lach probeerde te onderdrukken. "Ja volgens mij zit ik bij jouw op school." Ging hij weer heel droogjes verder terwijl hij verder de kaart bekeek. "en als je zo door gaat heb jij een 1 voor je proefwerk." Zei Angelo terwijl hij de kaart uit zijn handen trok. Op een stippellijntje onder Hades stond dat hij geen kinderen verwekt had en dat de god van Athene de maagd van de griekse mythologie was. Twijfelend bedacht Angelo of hij wel moest vertellen dat Hades toch echt wel een kind heeft verwekt, ach wat voor kwaad kon het. Hij kon altijd zeggen dat hij er naar vernoemd was. "Athene was niet de maagd van de Griekse Mythologie maar Atremis, zij was de jacht in gegaan om jonge meisjes te redden van het lot vrouw te worden en kinderen te baren, of hun maagdelijkheid te verliezen in dit geval." Hij hield zijn mond maar over Hades. Veelste gevaarlijk omdat te vertellen aan een sterveling.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skype

avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 20-07-12
Woonplaats : In je... Vuilnisbak.

Character sheet
Leeftijd:: 17 jaar
Groep::
Partner:: If you taste better then food, you'll be mine.

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   ma jul 30, 2012 8:57 pm

Kalm keek Skype naar Angelo. Dus de jongen had een jonger zusje. Nou ja, dan kon die oma die daar stond – die zo sexy was dat hij ervan omviel, kots – al zeker Angelo’s zusje niet zijn, maar het kon natuurlijk ook altijd nog een list zijn van Angelo. Misschien was het wel familie van hem, had ze een sexy pakje onder haar jurkje aan en vloog ze zo meteen naar hun toe om Angelo te redden van hem, de kwaadaardige Skype. Hij zag zichzelf één moment even Angelo proberen te killen en grinnikte meteen. Hij keek naar Angelo die een hele uitleg begon te doen. In tegenstelling tot Tomatenkop – wiens hoofd dan ook echt een tomaat bleef als hij zijn uitleg deed. Waarschijnlijk kwam dat door het aantal papieren vliegtuigjes wat rond zijn hoofd vlogen als hij zijn uitleg op een saaie, langdurige manier deed. De kinderen verveelden zich dan nogal snel en gooiden daarmee, what a shame – vond Skype het bij hem wel interessant. Zijn ogen bleven gefixeerd op de jongen terwijl deze een hoop shit – en verheldering – over de Griekse Mythologie vertelde. Hij zuchtte even. ‘Ja ja, ik red het wel,’ zei hij daarna, redelijk flauw omdat hij niks gaf om zijn punten. Hoe hij het ook deed, hij had altijd goede punten. Zijn leraren waren ook best tevreden met hem, ook al lieten ze dat negen van de tien keer – ze accepteerden gewoon zijn geweldigheid niet, de assholes – niet merken. Skype kon het niet schelen, die wist zelf ook wel dat hij er wel wat van kon, ook al liet hij dat de anderen niet merken en deed hij net alsof hij dom was. Als mensen dachten dat je dom was en je verbaasde hun met je slimheid, was dat altijd een grotere klap in het gezicht.

Na Angelo’s uitleg maakte Skype een buiging. ‘Dank u wel voor de verhelderende uitleg, professor Sykes. Ik hoop dat ze Tomatenkop – ook al denk ik niet dat het ooit gaat gebeuren, maar hopen kun je altijd – in gaan ruilen voor u. Hij gaf een overdreven knipoog, likte daarna overdreven langs zijn lippen en sloeg op zijn achterwerk. Daarna ging hij weer normaal staan. Het leuke was dat hij zich totaal niet geneerde voor zijn eigen achterlijke gedrag. Als hij Angelo zou vertellen waarom hij nooit het hart van een meisje veroverde, zou deze hem vast en zeker begrijpen. Toch kon het Skype niks schelen dat ze hem als imbeciel afschilderden. Hij keek even om zich heen en greep daarna de kaart weer uit Angelo’s hand. ‘Weet jij echt niks beters te doen dan hier te zitten praten over mijn huiswerk waar ik toch nooit iets van begrijp omdat mijn juiste hersencellen toch nooit geactiveerd worden, ook al moeten die dat normaal wel doen?’ vroeg hij, waarna hij vragend naar de zwartharige – gelukkig had hij zijn haren niet paars laten verven, want hij kenden mensen die werkelijk zo gek waren om dat wel te doen – jongen keek. Hij liet zijn blik even naar de jongen glijden, alsof hij daarmee het antwoord zo kon vinden.

- Crap o.O -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angelo

avatar

Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 22-07-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Een tijdelijk stulpje in de onderwereld

Character sheet
Leeftijd:: 19
Groep:: Grieken
Partner:: everyone is searching for love, but i'm still avoiding it. Because it sucks more than hell!

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   ma jul 30, 2012 11:17 pm

Angelo grijsde lichtjes toen Skype behoorlijk snel zijn punten weg wuifde. Hij beet zachtjes op zijn onderlip om niet in lachen uit te barsten en rechtte zijn rug. Angelo gaf eerst ook niet zo veel om zijn punten. Ze waren redelijk maar het was telkens net met zijn haken over de sloot over. Pas dit jaar is hij het gaan haten en wilde hij alles goed hebben zodat hij goede cijfers had en zich geen zorgen hoefde te maken of hij wel of niet over ging. Misschien kwam dat ook wel omdat hij zich wilde bewijzen. Hij wilde iedereen laten zien dat hij best wel goed kon leren en totaal niet dom was. Gelukkig was zijn geschiedenis leraar bezig met Griekse Mythologie, al was hij wel beter dan die van Skype. Best vreemd als je er over na dacht, ze zaten wel op dezelfde school maar hadden niet dezelfde leraar. ‘Dank u wel voor de verhelderende uitleg, professor Sykes. Ik hoop dat ze Tomatenkop – ook al denk ik niet dat het ooit gaat gebeuren, maar hopen kun je altijd – in gaan ruilen voor u.' Angelo lachte zachtjes.
"Ik geef alleen privé les want ik haat het om voor de klas te staan." Zei hij met een klein lachje. Hij haatte het echt om voor de klas te staan. Al die starende ogen die je aan keken als of je een stuk vlees was dat voor een kooi hongerige leeuwen lag.
"Trouwens waarom heb ik geen les van Tomaten hoofd, zo heette hij toch? Ik heb les van een of andere vent die wel oke is. Hij legt het tenminste wel oke uit." Zei Angelo lachend.

Angelo klopte zachtjes op de schouder van Skype en keek hem meelevend aan.
"Ooit op een dag gaan ook jouw on actieve hersencellen werken, dan denk je niet meer aan oude vrouwtjes die misschien mijn zusje kunnen zijn of iemand anders zusje. Dan denk je alleen nog maar aan je huiswerk..." Angelo stopte even midden in zijn zin en schudden daarna zijn hoofd meteen.
"Nee dat is niet waar, dat oude vrouwtje blijft voor altijd in je hersenen door spoken. Maar je hersencellen gaan nog wel een keer werken." Zei Angelo serieus, maar lachte al snel weer.

[aw maakt niet uit!!]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skype

avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 20-07-12
Woonplaats : In je... Vuilnisbak.

Character sheet
Leeftijd:: 17 jaar
Groep::
Partner:: If you taste better then food, you'll be mine.

BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   di aug 07, 2012 12:55 pm

Een lichte glimlach gleed rond Skypes lippen. Wacht… Hoe kon een glimlach nou rond je lippen glijden? Het was niet bepaald dat er iets over je lippen over de grond schuurde en gleed naar je mondhoeken, die omhoog duwden en iets creëerde waardoor je een glimlach kreeg. Maar toch, het werd vaak gebruikt, een glimlach die rond je lippen glijdt. Hij schudde zijn hoofd. Dat was nu even niet belangrijk – zoals de meeste dingen waar hij over nadacht – hij moest zich nu focussen op Angelo. Kalm keek hij de jongen aan, waarna hij zijn vinger naar boven liet gaan en een denkbeeldige traan wegveegde. ‘Snif snif,’ zei hij daarna droog, waarna hij even grinnikte. Tja… Je kon moeilijk nat grinniken. Tenzij er water in je keel of op je mond zat, dan kon je dat wel. Je kon ook ergens anders nat zijn. Op je buik bijvoorbeeld. Oké, dat was niet wat hij wilde zeggen, maar hij ging die andere woorden liever toch niet gebruiken. Een lichte glimlach maakte plaats op zijn lippen. Plaatsmaken was nog altijd iets anders dan glijden. Oké, nevermind. ‘Mijn hersencellen zullen ooit wel gaan werken ja,’ zei hij bedenkelijk, waarna hij rond zich heen keek. Angelo had niks gemerkt van zijn rare actie. Eigenlijk keken heel veel mensen hem nu heel raar aan. Maar die blikken was hij allang gewend. Hij kon het dan ook niet laten om naar het oude vrouwtje te knipogen, die hem nu nog raarder aankeek. Hij haalde zijn schouders op. Hij vroeg zich af of Angelo zich zou generen voor hem. Hij peilde zijn reactie even – niet met pijlen, want dan schreef je het anders, maar peilen – en kwam uiteindelijk tot de conclusie – moeilijke woorden kon hij met zijn non-actieve hersencellen wel gebruiken, ha! – dat hij zich niet geneerde voor Skype.

Zuchtend keek Skype de andere kant op. Het was niet dat hij Angelo niet meer interessant vond – oké, misschien een beetje – maar hij wilde ergens anders heen. Hier in de brandende hitte zitten was immers ook niet leuk. ‘Weet jij een plek waar we naartoe kunnen gaan?’ Met zijn handen in zijn achterrug – of onderrug, hoe het ook de noemen viel. Achterrug werd minder gebruikt, maar het betekende wel hetzelfde! Dacht hij… - en keek Angelo vragend aan. Oké… Hoe kun je nou vragend naar iemand kijken? Het was nou niet bepaald dat je woorden gebruikte om vragend te kijken, je vraagde ook niks, dus hoe… Oké, hij moest zich hier eigenlijk helemaal niet mee bezig houden. Hé, maar hij had toch geen hersencellen? Waarom zou hij dan niet mogen nadenken? Hij kon wel nadenken. Dacht hij. Hij schudde het weg en keek daarna naar Angelo.

- Nog meer crap o.O -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's keep it a secret.. [Skype]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's keep it a secret.. [Skype]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Eternal :: Midgard » :: Grieks Grondgebied :: Athene-
Ga naar: